UA-128499606-1
Liatelier

Praktijkruimte

Praktijkruimte, meditatieruimte en groepsruimte te huur Boven LiAtelier

Boven onze winkel Liatelier aan de Vismarkt hebben we ruimte over en deze willen we graag met jullie delen.

Op de tweede etage hebben wij een flexibel te huren ruimte voor jouw workshops, lezingen, opleidingen, kleine yogaklas en meditaties. Ook staat hier een behandeltafel voor massage klaar. Handig wanneer je een flexibele plek zoekt om jouw klanten te ontvangen.

De ruimte is licht en sereen en past zich makkelijk aan, aan de activiteit die je organiseert.

De toegang tot de ruimte is via de winkel. We vinden het geen probleem om je gasten welkom te heten en de weg te wijzen. Oppervlakte is ruim 20m2. Je kan hier 7 yogamatjes, 14 meditatie zitplekken en 10 stoelen kwijt. Deze ruimte is te huur voor 25,- excl btw per 3u. Waarbij we een minimum hanteren van het huren van 4 dagdelen. Dit mag achter elkaar zijn, of in een serie.
Je kan bij ons terecht binnen onze openingstijden. In verband met de drukte doen we buiten openingstijden niet meer, zodat we wat vrije tijd overhouden. Donderdagavond is wel mogelijk. Wanneer je zeker weet dat je om 20.45u klaar bent, dan ben je van harte welkom.

Wij hebben 10 vierkante meditatiematten en meditatiekussens beschikbaar, enkele stoelen en 3 yogamatjes.

Wat belangrijk om te vermelden is dat je zelf voor je klanten zorgt. We hebben in het verleden gemerkt dat mensen verwachten dat er potentiele klanten in het winkelpubliek van LiAtelier zitten. Hoezeer we hier ook aan mee wilden werken, de praktijk deed ons beseffen dat dit niet realistisch is. Het is dus belangrijk dat je zelf je klanten hebt en voldoende animo voor je werk hebt.

(voor meer info: mail, bel (050-3117567) of kom langs)

 

 

 

 

3 gedachtes aan “Praktijkruimte

 1. Willem Dresselhuys

  Soms moet je zoeken net naar dat ene sieraad of voorwerp soms moet je kijken en vragen.
  In deze tijd zijn mensen zo afstandelijk van elkaar geworden zijn winkels zo ver van je vandaan als het om gevoel en emotie gaat en is het personeel alleen maar aan het klok kijken van oh het is zo sluitingstijd.
  Alles om ons heen gaat snel we facebooken we bestellen online als we iets niet kunnen vinden in de winkels maar d’r is nog een voorbeeld hoe het moet.
  Gewoon jullie mooie zaak bezoeken en even van deze wereld afstappen,een explosie van mooie sieraden en kleuren even wegdromen en je laten meenemen op een sri lankaanse reis of je mee laten voeren door het Tibetaanse rijk of……..
  Maar dit is niets voldoende voor jullie zaak er is een toverwoord wat jullie zijn en dat is PASSIE en dat is in deze tijd heel moeilijk nog te vinden.
  Daarom is jullie zaak juist zo authentiek uniek meer zeg ik niet ervaar het zelf.

  Mazzel en brooche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *