Liatelier

Facebook

Oude kettingen van Carneool. Geeft o.a. ondernemingslust & levensmoed, dat kunnen we gebruiken!!

 Carneool kettingen    Carneool
(hieronder de meest recente berichten op Facebook, om de foto’s te bekijken, even klikken

Facebook Posts

Voor de sollicitanten: we zijn vandaag (maandag dus) gesloten, dus langsbrengen kan vandaag niet. Morgen (dinsdag) zijn we weer open tussen 11-18u. Als langskomen morgen echt niet lukt, mail je sollicitatie dan naar mooi@liatelier.nl
Beide mag ook!
... See MoreSee Less

Update: de dealine voor de vacature is gesloten! We zijn met de selectie bezig vandaag. We nemen met iedereen die gereageerd heeft contact op. Voor nu alvast onze dank voor de moeite die iedereen hee...

View on Facebook

Sugeliet... Krachtpatser en blijft mooi!
Zeldzaam, maar geeft ook zeldzaam veel zelfbewustzijn.

Fijn als je wat teveel dreigt te zweven, dan helpt deze steen je keurig weer in je lijf.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Update: de dealine voor de vacature is gesloten! We zijn met de selectie bezig vandaag.
We nemen met iedereen die gereageerd heeft contact op. Voor nu alvast onze dank voor de moeite die iedereen heeft gedaan. 😘😘 Voor het delen op Facebook en voor het inzenden van uitgebreide en mooie reacties!
💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Te laat nu? 😯🤔😣
Had je willen solliciteren, maar je wist of zag dit te laat? Reageer dan met een open sollicitatie. We nemen je voor deze ronde niet meer mee, maar wie weet hoe druk de pop-up wordt en moeten we naar dubbele bezetting.

Tip:
Er ligt nog vacatures in het vat!
1. Het Nomadenbloed van Liatelier wil meer stromen dan het nu kan. Daarom komt er nog een vacature voor een enthousiaste marktchick of marktdame of heer.

We zoeken iemand die het leuk vind om markten en braderieën te gaan draaien en dit ook kan. Dit is op zzp-basis, ivm onregelmatig. Je zoekt zelf en met ons de markten uit.
Liatelier wil reizen, met dag en dauw op pad, door regen en zonneschijn, hele dagen buiten, maar wel in gezelschap van jou 😉

Dus als jij al dol was op kamperen en trektochten? Dol op je tent opzetten, inrichten, weer leegruimen, afbreken en weer verder? De markt is net zoiets.. dan heb je een indicatie dat je dit leuk gaat vinden.
En als je van pierrwaaiende mensen geniet, van de mooie sjaals houdt en je ziet jezelf er marktbezoekers mee versieren? Dan ga je topdagen en heel veel plezier hebben.
Naar zo'n Nomade vriend of vriendin gaat Liatelier ook op zoek.

2. We zijn nog steeds met onze webshop bezig. Door de pop-up store, veel drukte en omdat het allemaal nieuw is schuift de webshop een beetje naar de achtergrond.
Dus we hebben iemand nodig die mooie teksten kan schrijven, die het sieraad en de steen een gezicht kan geven en zijn verhaal wil vertellen. De werking goed kan verwoorden.
Bovenal iemand die de sfeer en vibe van de winkel online kan krijgen. Dat we echt met de winkel bij mensen thuis komen. Weer dat Nomadenbloed hè? 😉

Belangrijk is dat je vlot de artikelen in Lightspeed kan en wil zetten. Zodat ze in onze webshop komen. De bouw van onze webshop gaat geen probleem worden. (We hebben hulp) De fotografie gaat ook redelijk netjes, maar ook daarvan is het handig als je dit kan. (Canon spiegelreflex en studio aanwezig)
We zoeken naar iemand die hier meer ervaring in heeft dan wij dus 😅 Die creatief is en overzicht tegelijk heeft.

Deze twee vacatures liggen nog in het vat en open sollicitaties zijn alvast welkom.

Fijne dag allemaal!

Lieve Facebook vrienden! We hebben een vacature!
Willen jullie dit delen?

"Hoi! Ik ben de aankomende pop-up winkel van Liatelier. En ik heb 2 vacatures! Word jij mijn drijvende kracht?

Eind deze maand maand word ik geboren. Het zusje van Liatelier. Ik ga wonen in de nieuwe pop-up mall in de oude V&D. Zonder jou word ik geen succes. Want als jij er niet bent dan ben ik onthand en kunnen klanten geen sjaals van ons kopen. Als jij mijn voorraad en verkopen niet bijhoudt, dan loopt het aanbod en de financiele administratie in de soep. Als jij leuke voorbijgangers niet vertelt dat ze heus wel mooie handen hebben voor een mooie edelstenen ring, of ze niet vertelt hoe mooi de werking van de steen bij iemands persoonlijkheid past, dan verkopen we samen niks. Als pop-up zusje van Liatelier weet ik dat ik heel mooi word, maar ik heb jou 100% nodig om een echte winkel te zijn. Kom jij helpen om van mij en je eigen baan een succes te maken?”

De functie-eisen voor deze baan:
• Je bent sprankelend, slim, en vooral met een hoog EQ! We hebben geen diploma-eisen. Wel denk- en werkniveau eisen. ALS je snel leert, bereid bent over edelstenen te leren (of al veel weet), veel informatie kan verwerken en goed naar klanten kan luisteren. Dan kom je tot je recht bij Liatelier. Bij Liatelier werken is niet alleen gevoelswerk. Kennis helpt je om je werk goed te doen. Een diploma zegt niet alles.
• Je bent super handig met social media, online foefjes, en mooie foto’s maken. Je kan dat beter dan veel andere mensen. De spulletjes en de shop willen graag gedeeld worden met de wereld! Hulp bij promotie maken kunnen we goed gebruiken. Het zusje van Liatelier is een visitekaartje voor Liatelier en andersom.
• Je bent commercieel. VANUIT JE HART! Wij verkopen aan klanten die hier blij van worden, omdat ze iets nodig hebben, en omdat ze er nog mooier van worden. We verkopen niet om het verkopen. We verkopen, omdat wij én de klanten er innerlijk en uiterlijk rijker van worden.
• Je voelt aan wat klanten zoeken, waar hun twijfels zitten en kan daar met ze over praten. Jij kan niet beslissen over hun portemonnee, maar je kan ze wel ondersteunen in twijfels en opties bieden.
• Representatief: De Nepalese omslag doeken staan je beeldig. Jij en de rijke kleuren maken elkaar mooier.
• Je kan multi-tasken en prioriteiten stellen. De vloer is maar 20m2, maar als je winkeltje vol staat en je ruikt diefstal... Wat doe je dan? Als 3 klanten tegelijk willen afrekenen. Wat doe je dan? Als iemand een klacht heeft, wat doe je dan? Als iemand moet huilen, wat doe je dan?
• Je verveelt je niet in je eentje.
• Je bent niet snel overprikkeld en hebt uithoudingsvermogen. En je kent je grenzen hierin.
• Je hebt een stilistisch oog en kan mooi etaleren.
• minimaal om de week werk je ook in het weekend!
• Spreek je meerdere talen? Dan heb je een streepje voor.
• Zelfbewustzijn en spirituele ontwikkeling is een pré, maar we verwachten dat de winkel laagdrempelig zal zijn.
• “Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik ben er van overtuigd dat ik dit kan” mag je motto zijn. Iedereen moet ergens beginnen. Wij hadden ook nog niet eerder zelf een winkel. Als je overtuigd bent van jezelf, dan krijg je ons ook zo ver.
• Een so called ‘beperking’, of minder leuke werkervaringen opgedaan en iets onzeker hierover? Bel ons gewoon om het voor te leggen.

Wat wij bieden:
• Een contract voor eerst twee maanden. Maar we gaan er vanuit dat jij, de pop-up mall, alle andere leuke collega’s van andere shops er een succes van maken. En dan is het goed mogelijk dat je 2 jaar onderdeel wordt van team Liatelier. En wie weet daarna! Zoals je leest heb je het succes deels zelf in de hand.
• een retailsalaris. Dat is zeker geen vetpot, het is hard werken, maar super leuk, elke dag nieuwe ervaringen en in retail werken doe je omdat je dit leuk vind.
• uren in goed overleg. Flexibiliteit in uren (en karakter) zeer gewenst. We hebben in totaal waarschijnlijk 65 uren te vullen. De openingstijden worden de tijden van La Place. Dagen van 10-20u dus dat moeten we verdelen, of eerder dicht.
• Ontzettend leuke collega’s, en dikke kans dat je af en toe in de winkel komt te staan. We houden van afwisseling.
• Een plek waar je je creativiteit en social skills los kan laten!
• Hele dagen tussen een mooie selectie sieraden en kleurrijke sjaals (en geloof ons, dat verveelt nooit!)

REAGEREN? Breng uiterlijk dinsdag 17 april je sollicitatiebrief en CV langs. Eerder is ook een +1 punt. Woensdag 18 april hopen we met gesprekken te starten.

Sollicitatietips. Schrijf niet over wat je allemaal hebt gedaan (dat staat wel in je CV). Deel bijvoorbeeld met ons: hoe je de winkel zou inrichten, hoe je met de situaties om zou gaan, deel je online media skills, deel wat je van ons verwacht, wat je limieten en grenzen zijn (want hey, die hebben we allemaal!) Wat je nog moet leren, wat jij ons kunt leren, waar je niet tegen kan, en wat je juist goed kan handelen. Wees jezelf, dat zijn wij ook. We kijken naar je reactie uit.

Tot snel! Groeten van het aankomende Zusje van Liatelier

Onze contactgegevens en vragen?

Liatelier
Hilde Bolks
Vismarkt 48
9711 KV Groningen
050-3117567
0611447706
mooi@liatelier.nl

www.facebook.com/liateliergroningen
... See MoreSee Less

View on Facebook

Stay tuned! We hebben 90% zeker een vacature!
Liatelier gaat met een pop-up naar het oude pand van de V&D!! Spannend!

We zoeken een uitermate sprankelende persoonlijkheid (of 2 personen), met een goede draagkracht en zelfstandigheid, die van de pop-up een daverend succes wil en kán maken!

De vacaturetekst staat in de comments hieronder 💖! De deadline voor de motivatiebrief en je CV is aankomende dinsdag. Gesprekken aankomende woensdag. Dus wees vooral veel eerder met insturen dan dinsdag ✌️

We kijken uit naar je reactie!
Hilde en Emil
... See MoreSee Less

View on Facebook