Liatelier

Kambô

“‘Kambô’, ‘campu’, ‘sapo’, ‘vacino da floresta’. Dit zijn allemaal namen voor de wasachtige afscheiding van een boomkikker die leeft in noordwestelijke deel van het amazone regenwoud. In Columbia en aan de grens van Peru en Brazilië. De wetenschappelijke naam voor deze kikker is ‘Phyllomedusa bicolor’ of ‘grote aap kikker’.”

Dit medicijn wordt gebruikt tijdens een krachtig reinigingsritueel die zowel emotioneel als lichamelijk is. Tijdens het ritueel word men ontdaan van ‘panema’, dat wat de mens blokkeert en hindert om zichzelf te zijn. Kambô brengt diepe reiniging van de cellen, organen zoals de lever en galblaas, helpt het lichaam zich te herstellen naar zijn oorspronkelijke toestand en opent het hart. Tijdens de behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd, gaat het lichaam zich herinneren wat het behoort te doen en wordt er een beroep gedaan op het zelf genezende vermogen. Kambô is letterlijk een wake-up call voor lichaam en geest, reset de cellen en start de biologische computer opnieuw op. De kikker leert je om voor jezelf te zorgen en brengt focus, helderheid, en discipline. Kambô werkt aardend en verbind je met het lichaam waardoor je gevoeliger wordt voor impulsen vanuit het lichaam en je intuïtie. Het zet jou in je kracht, maakt je vastberaden en helder. Dit medicijn wordt o.a. gebruikt bij verslavingen, depressies, maag en darm klachten, hoge bloeddruk, diabetisch, migraine, auto immuunziektes, hepatitis, vruchtbaarheidsproblemen, huid en oogproblemen en jungle ziektes zoals slangenbeten, malaria of geelkoorts. Ook wordt Kambô preventief gebruikt als vaccinatie omdat het immuunsysteem wordt geactiveerd.

Het wordt aangeraden Kambô minimaal drie keer te doen in 90 dagen. Elke maand 1 keer. Kambô brengt de frequentie van de cellen in balans zodat ze goed met elkaar kunnen communiceren. Na een maand neemt het lichaam de oude frequentie weer aan omdat het zich dat herinnerd. Na 90 dagen heeft het lichaam een nieuw geheugen, en houd je die frequentie. En omdat Kambô gelaagd werkt versterk je steeds de behandeling ervoor. Wanneer de volgende behandeling binnen een maand is, is de reiniging dieper.

Voor de behandeling drink je twee liter water omdat je tijdens het proces gaat braken, erg kan gaan zweten of aan de diarree kan raken. Zodra de Kambô wordt aangebracht op het lichaam is het effect direct merkbaar. Het gevoel is vergelijkbaar met een hevige koorts en duurt ongeveer 20 minuten. Daarna even bijkomen en de nieuwe jij kan gewoon weer je dag hervatten. Wel is het fijn om die dag niets te hoeven en lekker rustig aan te doen.

Data: 19-02 11:00 uur, 19-03 11:00 uur, 16-04 11:00, 14-05 11:00.

Meer informatie: